برندهای موجود قلم نوری در ایران

مطمئنا اگر کمی از حوزه طراحی دیجیتال سر در بیاورید و در آن  فعالیت کرده باشید اسم قلم نوری یا تبلت گرافیکی به گوشتان خورده است. در این پست می‌خواهیم برندهای قلم نوری موجود در بازار ایران را برای شما معرفی کنیم و یک بررسی اجمالی نسبت به هر کدارم از این برندها داشته باشیم.


قلم نوری چیست؟

اگر خیلی ساده بخواهیم بگوییم، قلم نوری متشکل از یک تبلت و یک قلم است که با آن قلم می‌توانید طرح خود را بر روی تبلت رسم کنید. قلم‌های نوری بر اساس تبلتی که دارند به دوسته تقسیم می‌شوند. دسته اول آن‌هایی هستند که دارای صفحه نمایش هستند، به این معنی که اگر با قلم نوری بر روی تبلت شکلی را رسم کنید می‌توانید نتیجه کار را در همانجا مشاهده کنید.

دسته دوم هم فاقد نمایشگر هستند. برای کار با این دسته نیاز به یک دستگاه که دارای صفحه نمایش باشد مانند کامپوتر هستید. در این مدل شما قلم را بر روی سطح تبلت حرکت می‌دهید و طرح رسم شده بر روی مانیتور برای شما رسم خواهد شد.

اکثر قلم‌های نوری فاقد صفحه نمایش هستند. در ضمن قلم‌های نوری که دارای صفحه نمایش هستند از قیمت بسیار بالاتری برخوردارند. در مدل‌های جدید قلم ‌های نوری قابلیت اتصال به تبلت و گوشی‌های اندروید نیز گنجانده شده است. با این قابلیت می‌توانید با هر جا و در هر مکانی که طرحی به ذهنتان رسید شروع به طراحی کنید.


کاربرد قلم نوری

عمده استفاده از قلم‌های نوری برای طراحی های دیجیتال و خلق آثار هنری است. تبلت‌های گرافیکی از اکثر نرم‌افزارهای گرافیکی مانند فوتوشاپ، ایلاستریتور و ... پشتیبانی می‌کنند. با وارد شدن به فضای این نرم افزارها و حرکت دادن قلم بر روی صفحه نمایش خاهید دید که به چه راحتی می‌توانید طرح‌های خودتان را بر روی صفحه نمایش رسم کنید. 

البته تنها کاربرد این وسیله برای طراحی دیجیتال نیست. با استفاده از قلم نوری می‌توانید بر روی اسناد دیجیتالی امضای دیجیتال بزنید، با استفاده از آن به تدریس و نوشتن فرمول‌ها ریاضی بپردازید.

مطمئنا استفاده از قلم نوری برای نوشتن و رسم کردن خیلی ساده‌تر و سریع‌تر از ماوس و کیبورد است.


برند‌های قلم نوری موجود در بازار

در ایران نیز از قلم نوری به خوبی استقبال شده است و افراد زیادی روی به خرید قلم نوری آورده‌اند. یکی از فروشگاه‌های معتبر در زمینه خرید قلم نوری نیز فروشگاه قلم نوری است که به صورت تکی و عمده به فروش برند‌های مختلف قلم نوری مشغول است. در ادامه برند‌های محبوب قلم نوری را برای شما بررسی می‌کنیم:

 

وکام

برند وکام اولین سازنده قلم نوری در دنیا است. این برند از اولین تولید کننده‌های این محصول بوده و تا امروز توانسته مدل‌های مختلفی از قلم نوری را روانه بازار کند و رضایت کاربران را جلب کند.

قلم نوری ‌های وکام یکی از با کیفیت‌ترین قلم‌های نوری در بازار هستند و شاید بتوان گفت از نظر کیفیت بی رقیب باشند. البته کیفیت بسیار بالا به منزله قیمت بالا نیز است. قلم نوری‌های این شرکت از قیمت بالاتری نسبت به برندهای موجود دیگر در ایران برخوردارند.


هوئیون

برند هوئیون یکی دیگر از برندهای موجود در ایران است. دفتر مرکزی این برند در شنژن چین قرار گرفته و توانسته در طی این چند سال با تولید قلم‌های نوری با کیفیت و کاربردی نام خودش را سر زبان‌ها بیاندازد. این برند چند سالی هست که در ایران فعالیت می‌کند و می‌توانید محصولاتش را خریداری کنید. قیمت این برند نسبت به وکام کمتر است ولی از کیفیت نسبتا مشابه‌ای با وکام برخوردار است.


Xp pen

برند ایکس پی پن فعالیت خودش را از سال 2005 و در تایوان آغاز کرد و توانست خیلی سریع خودش را در کنار برندهای بزرگ در بازار قرار دهد. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردارند و قیمت مناسبی را نسبت به رقبای خود دارد. ایکس پی پن در طی این چند سال توانسته محصولاتی با تنوع بسیار بالایی را تولید کند و طیف وسیعی از مصرف کنندگان را پوشش دهد. این برند نیز در ایران فعالت کرده و به راحتی می‌توانید محصولات آن را خریداری کنید.


10moons

یکی دیگر از برند‌های چینی موجود در بازار برند 10 مونز است. برخلاف رقبای آن این برند به تازگی شروع به تولید قلم‌های نوری کرده است و مدل‌های محدودی نیز از آن در بازار به فروش می‌رسد. برند تن مونز یکی از ارزان‌ترین و کاربردی ‌ترین قلم‌ نوری ‌های موجود در بازار را تولید می‌کند. این محصول که به اسم t503 نیز شناخته می‌شود، در کنار داشتن قیمت بسیار مناسب از به روز ترین تکنولوژی‌ها نیز استفاده کرده است.


نتیجه گیری

در این پست با برند‌های تولید کننده قلم نوری که در ایران نیز فعالیت دارند آشنا شدید. البته این را هم بگویم که تعداد کمپانی‌های تولید کننده قلم نوری خیلی بیشتر از این حرفا است ولی محصولات آن‌ها به صورت محدودتری در بازار ایران فروخته می‌شود.


سلام من پویا کاظمیان هستم

سلام من سید پویا کاظمیان هستم و این هم اولین پست من در این وبلاگ هست. من متولد سال 71 در اصفهان هستم  و در دانشگاه مهندسی معدن خوندم.

راستیتش علاقه ای به این رشته نداشتم و چون فقط قبول شده بودم توی اون رشته تحصیل می کردم.

حدود چهار سال پیش از طریق یکی از دوستام با دیجیتال مارکتینگ آشنا شدم و کمی در مورد تحقیق کردم. به نظرم حوزه باحالی میومد. برای همین سعی کردم وارد این صنعت بشم. کار خودمو با محتوا نویسی شروع کردم. بیشتر پست‌های وبلاگی آموزشی مینوشتم که در مورد آموزش دیجیتال مارکتینگ هم بودن و تمرکزشون بر آموزش سئو بود.

برای همین کم کم با مفهوم سئو و اصول اولیه اون آشنا شدم و به نظرم علم کاربردی میومد. مثلا آدم یک وب سایت درست کنه و اونو بیاره صفحه اول گوگل. خیلی کار جالبیه. برای همین اول به سراق طراحی سایت رفتم. خیلی دوست داشتم خودمم بتونم تقریبا از صفر یک سایتو طراحی کنم. به این دلیل گفتم از صفر چون با سایتای وردپرسی شروع کردم و ساختن سایت با وردپرس خیلی اسون تره.

با چنتا قالب کار کردم چندتا وبلاگ باشون درست کردم. ولی خب همونجور که از اسم قالب معلومه یکم محدوده و دست و پای آدمو میبنده. مثلا یه سری طرحارو نمیشه داخل قالب ها پیاده سازی کرد. برای همین کارمو با افزونه های صفحه ساز ادامه دادم. داخل صفحه سازایی که باهاشون کار کردم المنتور از همشون بهتر بود. 

بعد از اینکه یکم روی المنتور مسلط شدم برای خودم یه سایت طراحی کردم. سایت شخصی سید پویا کاظمیان که یجورایی راه تماس با منه و اگه کسی دنبال فریلنسر برای طراحی سایت و سئو سایتش باشه من میتونم کمکش کنم.

بعد از اونم تمرکزم و گذاشتم روی سئو. اولین سایتی که سئو کردم هم سایت خودم بود و کلمه کلیدیم هم سید پویا کاظمیان بود. تونستم خیلی سریع بیارمش رتبه اول چون البته رفقابتی هم داخل این کلمه کلیدی نبود به اون شکل. بعد از اون هم سئو سایتهای مختلفی مثل asaweb.net و ghalamnoori.ir شروع کردم. حتی اون اوایل یک پروژه خارجی هم گرفتم که کارش فروش هدیه بود. اسم سایتش هم dorrgift بود. اولین سایت فروشگاهی بود که می زدم و طراحیش برام یکم طول کشید. ولی خوب از پسش در اومدم.

در کنار این کارا به وبلاگ نویسی هم علاقه مند بودم و داخل چنتا وبلاگ مثل همینجا یک سری مطالب آموزشی قرار می دادم. یکی از اولین وبلاگایی هم که ساختم وبلاگ https://bazaryabdigital.wordpress.com/ بود که مطالب مرتبط با دیجیتال مارکتینگ رو داخلش قرار می دادم.

داخل این وبلاگ هم می خوام یک سری آموزش از دیجیتال مارکتینگ براتون بنویسیم و با ابزارهای لازم برای اینکار آشناتون کنم. البته از چالشهای و سختی های موجود در این حوزه هم براتون میگم (یکم غر بزنم :) ).